VISAGIE WORKSHOP EN FOTOSHOOT


Een mini Fotoshoot in combinatie met Visagie workshop zelf leren opmaken onder begeleiding van een professionele Make-up artiest.

Onder het genot van een hapje en een drankje, die wij voor u verzorgen, legt de visagist u onder tussen van A tot Z uit, hoe en waarom u een make-up aanbrengt en wat daar allemaal bij komt kijken.

Make-up workshop:
  • Hoe en waarom gebruik je een concealer en daarna hoe breng je een huidcorrigerende basis foundation aan?
  • Welke kleur foundation past het beste bij jouw huid?
  • En hoe breng je een mooie rouge aan, en welke kleur past het beste bij jouw huid?
  • Hoe zet je een mooie oog make-up op en waar moet je op letten bij de verschillende vormen, ogen en kleuren van het oog als je een oog make-up aanbrengt?
  • Wat voor kleur wenkbrauwen en als laatste welke mascara gebruik je?
Op deze manier behandelt de visagist ieder deel van het gezicht. En je gaat naar huis met heel veel handige tips voor dagelijks gebruik bij uzelf en/of tips voor feestjes.

Het is een interactieve workshop, dat wil zeggen dat de visagist alles voordoet op bijvoorbeeld de bruid, jarige of vrijwilliger. Daarna mag u zelf aan de slag, maar altijd met de hulp van de visagist. Zij zal er altijd voor zorgen dat u mooi de deur uitgaat.

Tijdens deze workshop kunt u ons alles vragen mbt de visagie workshop.

Aansluitend krijgen jullie nog een geweldige fotoshoot!
Iedereen wordt individueel op de foto gezet en aan het einde wordt er ook nog een prachtige groepsfoto gemaakt. De foto's krijgt u binnen een week over de mail toegestuurd.

De kosten voor deze combinatie workshop zijn:

€ 47,50

PP

Aan deze workshop kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Perfect Pictures - Schrijnwerkersweg 15 - 1786 PC - Den Helder - KVK : 59446595